FANDOM


SteagGârnu Bun venit la portalul comunităţii!

Acest portal îşi propune să fie o cale de access spre informaţii referitoare la regiunea autonomă "Gârnu".

Poza Garniu
Introducere

Gârnu este o insulă mică care a devenit o regiune autonomă a organizaţiei UWN. Limba vorbită este română şi toţi locuitorii sunt de origine română. Trăiesc impreună cu olandezi şi englezi.

Ideea este că Gârnu este un loc fictiv şi liber, unde poţi face orice. Acum alegem un nou guvern, avem ziare, cluburi de sport, truste mari, o bursă, canale tv şi multe altele. Vrei şi tu să participi? Eşti liber! Dacă ai probleme, le poţi întreba administratorului nostru sau la Forum:Cafenea.

În Gârnu este o climă tropică. Există două localităţi (Cetatea Latină şi Măneşti) şi este o insulă deluroasă. Vrei să devii cetăţean al regiunii noastre? Fă-ţi o cerere la Ministerul Afacerilor Interne.

Succes şi distracţie plăcută!

Nou aici? (Ajutor!)

Eşti nou pe wiki-ul ăsta? Eşti interesat de Gârnu şi vrei să editezi şi tu dar nu ştii cum? Întâi poţi citi paginile de ajutor şi pagina despre Wikicity (nu uita să vii înapoi pe wiki-ul nostru! RoWikicity este fratele nostru mai mare). Nu te descurci singur? Întreabă unui administrator sau la Cafenea.

Dar poţi face şi teste, că eşti liber să faci tot ce vrei! Nu există greşeli!

Noutăţi

Template:Jurnalul de Gârnu

Navigare
Cetatea Latină - Gârnu - Măneşti


Interfaţa în română?
Interfaţa este într-o altă limbă decât română? Sus, în dreapta, vezi:

  • → my preferences / preferinţe
  • → language / limbă interfaţă
  • → ro - Română
  • → save / salvează preferinţele

Cetăţenie
Ca cetăţean ai mai multe drepturi. De exemplu, poţi participa la alegeri. Vrei să devii cetăţean? Dacă vorbeşti română este deja destul pentru a putea deveni cetăţean. Singurul lucru este:

Trebuie să faci o cerere la Ministrul Afacerilor Interne


Agendă